Wilt u lichtkoepels of lichtstraten in uw bedrijfspand, overkapping of zelfs in uw woning? Bij LichtstraatGroothandel.nl is vrijwel alles mogelijk! Wij leveren alles in een super easy prefab bouwpakket. Hierdoor kunt u zelf gemakkelijk uw lichtkoepel of lichtstraat monteren.

Lichtkoepel plaatsen

Net als lichtstraten, zorgen lichtkoepels voor meer natuurlijk licht in uw bedrijfspand, woning of overkapping. Daarnaast oogt het vaak elegant en luxe. Het voordeel van de lichtkoepels bij LichtstraatGroothandel: ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunt u altijd op korte termijn een mooie lichtkoepel plaatsen die volledig naar uw wens is. De lichtkoepels zijn in verschillende maten te verkrijgen. Heeft u liever enkel- of dubbelwandig? Geen probleem, wij kijken samen met u naar de beste oplossingen, zodat het volledig in uw stijl is.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen op platte en schuine daken

U zou denken dat lichtkoepels alleen op platte daken geplaatst kunnen worden. Maar lichtkoepels kunnen zeer zeker ook op een schuin dak geplaatst worden. Weet u niet goed wat u wilt? Wij denken samen met u in oplossingen en kijken naar de beste mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom in Helmond voor een uitgebreid advies of bel of mail ons voor meer informatie.

Maak hier een afspraak

Uw selectie

Bij ons heeft u een vrije keuze met het kiezen van de afmetingen van uw lichtkoepel. U heeft de keuze uit de afmeting (diepte en lengte), glassoort, ventilatiesleuf, profiel kleur, frame kleur en montage. U heeft een vrije keuze als het gaat om levering. Wilt u het afhalen, laten bezorgen en zelf monteren of kiest u voor bezorgen + monteren? Laat het ons weten en dan zorgen wij er voor dat u alles netjes bezorgd krijgt. Een lichtkoepel plaatsen was nog nooit zo eenvoudig!

Voordelen lichtkoepels

Door het aanschaffen van een lichtkoepel bent u verzekerd van veel natuurlijk licht. Daarnaast heeft een lichtkoepel nog veel meer voordelen. Zo zorgen lichtkoepels ervoor dat dat u zich nog relaxter voelt, en zijn de lichtkoepels van Lichtstraatgroothandel van een zo hoge kwaliteit dat ze jarenlang meegaan. Ideaal!

Waarom kiezen voor Lichtstraatgroothandel?

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en daarom is de lichtstraat of lichtkoepel op maat maken volledig gratis. Wij hanteren groothandelprijzen, geven u persoonlijk advies, leveren alle materialen direct uit voorraad en via onze handige configurator kunt u direct de prijzen inzien. Dat maakt ons uniek!

Waarom Lichtstraatgroothandel zo uniek is

Wij vinden het belangrijk dat wij ons onderscheiden ten opzichte van anderen als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze lichtstraten zijn dan ook altijd van de beste materialen gemaakt en gaan jarenlang mee. Maar wat maakt Lichtstraatgroothandel zo uniek? Ten eerste maken wij gebruik van meranti komo hout. Deze houtsoort is extreem duurzaam, werkt het minimaal en zijn er geen hars, noesten of doorbloeding aanwezig. Alle geproduceerde lichtstraten worden maar liefst twee keer in de grondlak gespoten door een professioneel spuitbedrijf.

Onderhoudsvrije lichtstraten

Daarnaast wil men natuurlijk zo min mogelijk onderhoud aan lichtstraten en hebben we er voor gekozen dat de buitenkant van gepoedercoat aluminium moet zijn. Hierdoor is uw lichtstraat geheel onderhoudsvrij en hoeft u er alleen maar van te genieten. Ook leveren wij veiligheidsglas volgens de wettelijke normen. En wellicht nog het meest unieke van Lichtstraatgroothandel; al onze lichtstraten worden geleverd als super easy prefab bouwpakket. Ideaal, want zo kunt u zelf eenvoudig binnen een dag een lichtstraat zelf monteren. Lichtstraatgroothandel, de lichtstraat specialist van Nederland!

Eigen fabriek

Wilt u een op maat gemaakte lichtstraat of een in specifieke kleur gespoten lichtstraat? Onze lichtstraten worden in onze eigen fabriek geproduceerd waardoor alles mogelijk is! Wij zijn een persoonlijk en laagdrempelig bedrijf dat snel A-kwaliteit lichtstraten produceert en levert voor ieder bouwproject. Ook mede dankzij ons grote bedrijfspand van 850m2, hebben wij genoeg capaciteit om bedrijven en particulieren te voorzien van onze mooie lichtstraten. Wist u dat… wij maar liefst 5 jaar garantie geven op waterdichtheid van het systeem en de constructie.

Neem contact met ons op