Lichtstraat inkoop

Bent u op zoek naar een goede plek voor lichtstraat inkoop? Bij Lichtstraatgroothandel.nl bent u op de juist plek. U kunt namelijk dealer van onze lichtstraten worden. Hierbij kunt u rekenen op een mooie samenwerking. Waarbij wij u zullen adviseren en ondersteunen.

Lichtstraat inkoopOveral in Nederland

Afgelopen jaar is de vraag naar lichtstraten enorm gegroeid. Deze trend is ons zeker niet voorbij gegaan. Hierdoor zijn wij het aantal verkooppunten van lichtstraten gaan uitbreiden. Onze lichtstraten zijn daardoor voor iedereen in heel Nederland verkrijgbaar. Wij zijn de lichtstraat specialist van Nederland! Wanneer u dealer wordt van Lichtstraatgroothandel kunt u onze mooie lichtstraten aan uw klanten aanbieden.

Lichtstraten voor aannemers

Krijgt u als aannemer regelmatig de vraag voor lichtstraten? Wordt dan één van onze dealers. Alle aannemers ontvangen na de eerste bestelling bij ons een vaste korting. Deze korting bedraag 15% op al onze producten.

Voordeel van Lichtstraatgroothandel

Wij hebben een ruim assortiment aan lichtstraten. Daarnaast is ook maatwerk bij ons mogelijk én gratis. Wij zijn de enige groothandel in lichtstraten met een ruim aanbod en veel voorraad. Hierdoor krijgt u de lichtstraten snel geleverd en kunt u deze snel plaatsen.

Kwaliteit houten lichtstraten

Voor kwaliteit lichtstraten inkoop kunt u bij Lichtstraatgroothandel terecht. Wij waarborgen onze kwaliteit in onze eigen fabriek. De A-kwaliteit lichtstraten worden gemaakt van meranti komo hout. Dit is een duurzaam houtsoort en daarnaast werkt het hout minimaal. Ook zitten er geen noesten, hars of doorbloeding in.

Kleur & glas

De lichtstraten worden allemaal 2x gespoten met grondlak. Dit wordt gedaan door een professioneel spuitbedrijf. Hierdoor krijg je het beste resultaat. Daarnaast wordt de buitenkant helemaal afgewerkt met gepoedercoat aluminium. Dit is helemaal onderhoudsvrij. Wij leveren enkel veiligheidsglas welke voldoet aan de wettelijke normen.

Lichtstraat zelfbouw

Wilt u graag de lichtstraat zelf monteren? Wij leveren de lichtstraten aan als Prefab bouwpakket met duidelijke instructies. Het framework komt in 1 deel en alle profielen zijn compleet voorbereid. Hierdoor kunt u de lichtstraat binnen enkele uren monteren. Hierbij heeft u geen kraan nodig.

Lichtstraat uitbouw of veranda

Onze lichtstraten worden voornamelijk gemonteerd in een uitbouw of veranda. Hiermee creëert u daglicht in de ruimte. De ruimte zal hierdoor niet alleen prettiger aanvoelen, maar ook veel ruimer ogen. We bieden verschillende lichtstraten aan waaruit u kunt kiezen. Een schilddak lichtstraat en zadeldak lichtstraat hebben een maximale lichtopbrengst, door de verschillende zijden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een lessenaarsdak, deze kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Deze is goedkoper en strakker dan de andere lichtstraten.

Voordelen Lichtstraatgroothandel

  • Veel voorraad beschikbaar
  • Snel leverbaar
  • Gratis maatwerk
  • A-kwaliteit
  • Groothandelsprijzen
  • 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • Eenvoudige bouwpakketten

Lichtstraat inkoop

Benieuwd naar de mogelijkheden voor lichtstraat inkoop? Neem contact met ons voor meer informatie op via 06-57587632, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@lichtstraatgroothandel.nl. We kunnen dan ook direct een afspraak maken.