Geef u woning meer daglicht met een prachtige lichtstraat. Dit is een echte toevoeging aan uw woning, overkapping, veranda of serre. Veel mensen kiezen voor een lichtstraat zadeldak model.

Wat is een lichtstraat zadeldak?

Een zadeldak lichtstraat bestaat uit twee zijdes van las en een nok. De glazen zijdes lopen van elkaar af vanuit het midden. Een zadeldak heeft een hellinghoek van 15 graden. Dit is een lichte helling die de ruimte extra veel licht en ruimte geeft. Het middenstuk is gemaakt van hetzelfde materiaal als het frame voor een mooi en stevig geheel.

Bekijk hier het assortiment

Lichtstraat met 5 jaar garantieWaarom een lichtstraat in uw woning?

Twijfelt u over een lichtstraat in uw woning? Doen! Een lichtstraat creëert namelijk ontzettend veel natuurlijk licht in huis. Uw woning lijkt hierdoor ruimer, maar zal ook nog prettiger aanvoelen. Goed daglicht is namelijk ontzettend belangrijk in uw woning. Ook is een lichtstraat ontzettend mooi in een uitbouw of veranda. Ook in deze ruimtes, die vaak donkerder zijn, creëert u een zee aan licht. U zult merken dat u zich prettiger voelt door het natuurlijke daglicht.

Zadeldak mogelijkheden

Wilt u graag een lichtstraat in zadeldak model in uw woning? Dit veel gekozen model geeft uw woning dan ook een prachtige, strakke look. Bij Lichtstraatgroothandel heeft u veel mogelijkheden in lichtstraten. Wij maken de lichtstraat op maat voor u. Kies uit vaste maten of we kunnen afwijkende maten voor u maken. De framekleur kan ook in verschillende kleuren, wit, antraciet en zwart. Ook kunt u kiezen uit verschillende glasvulling. Al onze glasvullingen voldoen aan de wettelijke normen voor veiligheidsglas. Doe inspiratie op via onze Pinterest.

In iedere ruimte & interieur

Een lichtstraat zadeldak is ontzettend populair omdat het bij iedere ruimte en in ieder interieur past. Het stijlvolle daglicht is een goede oplossing voor verschillende donkere ruimtes in huis. Wij plaatsen dan ook lichtstraten in woonkamers, kantoren, keukens of in de aanbouw. Een mooie lichtstraat is een goede toevoeging voor alle ruimtes in huis. Ook bij de verschillende interieurstijlen past een lichtstraat. Of u nu een klassieke of een moderne woning heeft, een oude woning of een nieuwbouwhuis, een lichtstraat past er altijd bij.

Voordelen van een lichtstraat zadeldak

Een lichtstraat brengt daglicht naar binnen. Hierdoor creëert u een geheel nieuwe look in huis en lijkt de ruimte optisch groter. Ontdek de verschillende voordelen van een lichtstraat zadeldak bij Lichtstraatgroothandel:

 • Daglicht naar binnen
 • Voldoet aan veiligheidsnormen in glas
 • Strakke en moderne vormgeving
 • A-kwaliteit
 • Geluidsdicht
 • Duurzaam materiaal
 • Weinig onderhoud
 • 5 jaar garantie
 • Gratis maatwerk
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • Voorraad in huis

Lichtstraat zelfbouw

Wilt u de lichtstraat graag zelf monteren? Bij Lichtstraatgroothandel hebben we als enige van Nederland ontzettend veel lichtstraten op voorraad. Hierdoor kunnen we uw lichtstraat ontzettend snel bij u leveren. Wij leveren de lichtstraten in Prefab bouwpakketten. De lichtstraten kunt u dan gemakkelijk binnen enkele uren zelf monteren. Uw zadeldak wordt compleet geleverd met glas en frame. Kant-en-klaar om geplaatst te worden.

Lichtstraat schilddak

Bent u meer op zoek naar een klassiekere lichtstraat? Dan is een lichtstraat zadeldak wellicht iets voor u! Deze lichtstraten bestaan ui vier zijdes van glas en een nok. Deze lichtstraat heeft glas rondom en krijgt hierdoor een klassiekere uitstraling. Ook hiermee creëert u een prachtige lichtinval in huis. Daarnaast kunt u bij Lichtstraatgroothandel ook kiezen voor een Lessenaarsdak.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen voor uw lichtstraat zadeldak? Op onze website kunt u stapsgewijs uw lichtstraat samenstellen naar uw wensen. Er wordt dan automatisch een prijs berekend. Heeft u vragen over uw lichtstraat? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. We maken een offerte op maat voor u.