Het hebben van lichtstraten kent veel voordelen. Zo schijnt er meer licht door uw overkapping of woning en blijft het erg aangenaam om er bijvoorbeeld onder te blijven zitten. Na het plaatsen lijkt de woning of overkapping optisch groter, oogt het erg stijlvol en luxe. In de avond heeft u ook nog is goed zicht door de lichtstraat en ziet u de schitterende maan en de sterren. De zelfbouw lichtstraten kunt u geheel in eigen stijl kiezen die perfect bij uw woning past. U heeft keuze uit een ruim aanbod en er zijn veel mogelijkheden om uw zelfbouw lichtstraat naar eigen wens samen te stellen.

Bekijk hier het assortiment

Wat u moet weten over de lichtstraten

LichtstraatGroothandel zorgt ervoor, dat u altijd de lichtstraten als super easy bouwpakket krijgt geleverd. Hierdoor maken wij het u gemakkelijker en kunt u de lichtstraten eenvoudig zelf monteren.

Alles is mogelijk

In onze fabriek worden al onze lichtstraten geproduceerd. Hierdoor is alles mogelijk, zoals een lichtstraat op maat laten maken en kunt u zelfs uw lichtstraat in een gewenste kleur laten spuiten. Van fel roze tot aan donkerblauw en van lichtgroen tot aan donkerrood. Voor hoogwaardige kwaliteit lichtstraten bent u bij Lichtstraatgroothandel altijd aan het juiste adres!

Lichtstraat zelfbouw

Streven naar kwaliteit

Kwaliteit en resultaat staat bij ons erg hoog op het lijstje. Wij laten daarom alles twéé keer in de grondlak spuiten door een professioneel bedrijf, die daar volledig in gespecialiseerd zijn. De buitenkant van de lichtstraten is van gepoedercoat aluminium. De buitenkant is hierdoor geheel onderhoudsvrij. Ideaal, zo kunt u zonder zorgen een lange tijd doorbrengen onder de lichtstraat.

Lichtstraten zelfbouw bij uw bedrijfspand

Lichtstraten in bedrijfspanden zijn erg handig. Het zorgt niet alleen voor meer natuurlijk licht in uw magazijn, kantoor, hal of kantine, maar hierdoor kan de isolatiewaarde aanzienlijk verhoogd worden. Daarnaast wordt er met het plaatsen van lichtstraten een aangename werkomgeving gecreëerd.

Bekijk ook eens lichtstraat uitbouw en lichtstraat plat dak.

Waarom kiest u voor ons?

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis maatwerk
  • A-kwaliteit
  • Groothandelsprijzen
  • 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Direct prijzen inzien
  • Eenvoudige bouwpakketten

Lichtstraten Zelfbouw in houten overkapping

Contact

Heeft u nog de nodige informatie nodig over bijvoorbeeld onze lichtstraten, het materiaal, de mogelijkheden of over lichtstraatgroothandel zelf? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 06-57587632, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@lichtstraatgroothandel.nl. Wilt u graag een afspraak maken? Neem ook dan gerust contact op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte lichtstraat in uw woning, veranda, serre of zelfs in uw bedrijfspand. Lichtstraatgroothandel, de lichtstraat specialist van Nederland!