Lichtstraten zelfbouw

Wanneer een woning, overkapping of veranda voorzien is van een lichtstraat heeft dat veel voordelen. Zo schijnt er meer licht door uw overkapping of woning en blijft het erg aangenaam om er bijvoorbeeld onder te blijven zitten. Na het plaatsen lijkt de woning of overkapping optisch groter en oogt het erg stijlvol en luxe. In de avond heeft u ook nog is goed zicht door de lichtstraat en ziet u de schitterende maan en de sterren. De zelfbouw lichtstraten kunt u geheel in eigen stijl kiezen die perfect bij uw woning past. Stel nu uw lichtstraat zelfbouw samen op onze website en geniet jarenlang van uw sfeervolle oplossing!

Bekijk hier het assortiment

Wat u moet weten over de lichtstraten

Lichtstraat zelfbouw

 

Lichtstraatgroothandel zorgt ervoor, dat u altijd de lichtstraten als super easy bouwpakket geleverd krijgt. Hierdoor maken wij het u gemakkelijker en kunt u de lichtstraten eenvoudig zelf monteren. Binnen enkele uren heeft u de lichtstraten zo gemonteerd. Hiervoor hoeft u niet eens een kraan te huren. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk.

Alles is mogelijk

In onze eigen fabriek worden al onze lichtstraten geproduceerd. Hierdoor is alles mogelijk, zoals een lichtstraat op maat laten maken en kunt u zelfs uw lichtstraat in een gewenste kleur laten spuiten. Van fel roze tot aan donkerblauw en van lichtgroen tot aan donkerrood. Aangezien wij alles 2x in grondlak spuiten door een professioneel spuitbedrijf, krijgt u de beste kwaliteit. Voor hoogwaardige kwaliteit lichtstraten bent u bij Lichtstraatgroothandel altijd aan het juiste adres!

Wilt u zo weinig mogelijk onderhoud aan uw lichtstraten zelfbouw? Dat kan! Bij ons is de buitenkant gemaakt van gepoedercoat aluminium in 3 verschillende kleuren. Hierdoor is de buitenkant geheel onderhoudsvrij.

Streven naar kwaliteit

Kwaliteit en resultaat staat bij ons erg hoog op het lijstje. Wij laten daarom alles twéé keer in de grondlak spuiten door een professioneel bedrijf, die daar volledig in gespecialiseerd zijn. De buitenkant van de lichtstraten is van gepoedercoat aluminium. De buitenkant is hierdoor geheel onderhoudsvrij. Ideaal, zo kunt u zonder zorgen een lange tijd doorbrengen onder de lichtstraat.

Lichtstraten gemaakt van duurzaam hout

Al onze lichtstraten die dagelijks worden geproduceerd door onze ervaren vakmensen zijn gemaakt van meranti komo hout. Dit is duurzaam hout dat goed te bewerken is, en dus ideaal is voor het produceren van diverse lichtstraten. Daarnaast werk meranti komo hout hout minimaal en is er geen hars of doorbloeding aanwezig.

Lichtstraten zelfbouw bij uw bedrijfspand

Lichtstraten in bedrijfspanden zijn erg handig. Het zorgt niet alleen voor meer natuurlijk licht in uw magazijn, kantoor, hal of kantine, maar hierdoor kan de isolatiewaarde aanzienlijk verhoogd worden. Daarnaast wordt er met het plaatsen van lichtstraten een aangename werkomgeving gecreëerd.

Bekijk ook eens lichtstraat uitbouw en lichtstraat plat dak.

Waarom kiest u voor ons?

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis maatwerk
  • A-kwaliteit
  • Groothandelsprijzen
  • 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Direct prijzen inzien
  • Eenvoudige bouwpakketten

Lichtstraten Zelfbouw in houten overkapping

Contact

Heeft u nog de nodige informatie nodig over bijvoorbeeld onze lichtstraten, het materiaal, de mogelijkheden of over lichtstraatgroothandel zelf? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 06-57587632, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@lichtstraatgroothandel.nl. Wilt u graag een afspraak maken? Neem ook dan gerust contact op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte lichtstraat in uw woning, veranda, serre of zelfs in uw bedrijfspand. Lichtstraatgroothandel, de lichtstraat specialist van Nederland!