Ons verhaal

Wij zijn Lichtstraatgroothandel!

Wij zijn een laagdrempelig en persoonlijk bedrijf dat snel A-kwaliteit lichtstraten levert voor ieder bouwproject. Met ons 2000m2 bedrijfspand met showroom hebben wij genoeg capaciteit om grote bouwprojecten, maar ook particulieren te voorzien. Ons assortiment bestaat uit lessenaar, zadeldak en schilddak lichtstraten. Liever andere afmetingen of opties? Geen probleem! Wij helpen graag bij het samenstellen van de perfecte lichtstraat voor particulieren of zakelijke dealers. Stel een eigen lichtstraat samen in de configurator en zie direct de prijzen! Zo weet je direct waar je aan toe bent. Alle lichtstraten worden geleverd als compleet prefab bouwpakket. Het framewerk is in 1 deel en alle profielen zijn compleet voorbereid. Zo kan over het algemeen een lichtstraat binnen enkele uren gemonteerd worden zonder behulp van een kraan! Montage is daarom makkelijk zelf uit te voeren. Wil je tijd en risico besparen? Kies dan voor ons montageteam en wij nemen alle zorgen uit handen.

Alle aannemers ontvangen na de eerste bestelling een vaste aannemerskorting op alle producten van Lichtstraatgroothandel.

Omdat wij volledig achter onze producten staan, geven wij 5 jaar garantie. Hierdoor kan je heerlijk zorgeloos genieten van de lichtstraat.

Voordelen van Lichtstraatgroothandel

  • A-kwaliteit lichtstraten
  • Lichtstraten op maat
  • Gemakkelijk te monteren
  • Voordelig zelfbouwpakket
  • 5 jaar garantie