Schilddak lichtstraat

Wilt u graag meer licht in de uitbouw of veranda? Een schilddak lichtstraat is een mooie oplossing. Hiermee creëert u natuurlijk licht in de ruimte. Hierdoor zal de ruimte veel fijner aanvoelen. Daarnaast kunt u onze schilddaken gemakkelijk zelf bouwen.

Waarom een schilddak?

Schilddak lichtstraat

Schilddak lichtstraat

Een schilddak lichtstraat is een prachtige type lichtstraat. Hiermee brengt u het daglicht naar binnen op een zeer natuurlijke manier. Een schilddak bestaat uit vier zijdes van glas en een nok. Deze lichtstraat heeft dus glas rondom. Het heeft dan ook een erg mooie uitstraling. Dit type lichtraat zorgt voor een prachtige lichtinval, met maximale lichtopbrengst.

7 voordelen van een schilddak

  • Mooie, warme uitstraling
  • Maximale lichtopbrengst
  • Brengt natuurlijk daglicht binnen
  • Unieke afwerking
  • Prachtige nok
  • Onderhoudsvrij
  • Luxe uitstraling

Mogelijkheden voor uw lichtstraat

Een schilddak lichtstraat heeft een hellinghoek van 15 graden. De minimale afmeting is 200x100cm en de maximale afmeting is 200x575cm. Het is mogelijk om op aanvraag afwijkende afmetingen te leveren. De frames en bovenkant van deze lichtstraat zijn antraciet, wit of zwart. Ook heeft u de keuze uit verschillende types glas. Alle types voldoen aan de wettelijke normen voor veiligheidsglas.

Voordelen van onze schilddaken

Bij Lichtstraatgroothandel.nl bent u verzekerd van A-kwaliteit. U kunt dan ook jarenlang genieten van een prachtige schilddak lichtstraat zonder dat dit veel onderhoud kost. Daarnaast heeft u 5 jaar lang garantie.

Snel in huis & zelfbouw lichtstraat

Wij hebben ontzettend veel voorraad in huis. Hiermee zijn wij een unieke leverancier in Nederland. Hierdoor heeft u altijd snel uw schilddak lichtstraat in huis. Wij leveren de schilddak lichtstraten in Prefab bouwpakketten, als zelfbouw lichtstraat. Deze kunt u gemakkelijk en zonder kraan binnen enkele uren monteren.

Kwaliteit & maatwerk

Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk. Wanneer u een mooie schilddak lichtstraat uitkiest, wilt u hier natuurlijk lang van genieten. Wij waarborgen de kwaliteit in onze eigen fabriek. De lichtstraten worden gemaakt van meranti komo hout. Een groot voordeel hiervan is dat er geen noesten, hars of doorbloeding aanwezig is. Ook gaat het hout in de loop der tijd maar minimaal werken en is het erg duurzaam hout.

Alle lichtstraten worden 2x in de grondlak gezet door een professioneel spuitbedrijf. Dit zorgt voor de beste resultaten. Daarnaast is de buitenkant afgewerkt met gepoedercoat aluminium, waardoor deze geheel onderhoudsvrij is. Bij ons is maatwerk gratis. U bent dan altijd verzekerd van een kwaliteit lichtstraat, helemaal naar wens!

Wanneer een Schilddak lichtstraat kiezen?

Bent u op zoek naar meer daglicht in uw veranda of uitbouw? Heeft u een plat dak en wilt u deze mooi doorbreken? Een schilddak lichtstraat wordt op een plat dak geplaatst en biedt u de optimale lichtopbrengst. Deze plaatst u op het midden van het dak en dit maakt de hele ruimte optisch groter en fijner.

Andere types lichtstraten

Naast onze schilddak lichtstraat, bieden we ook andere types lichtstraten aan. Een zadeldak is voorzien van twee zijden met schuin glas en in het midden een nok. Dit type heeft dus twee zijden in plaats van vier, zoals bij een schilddak. Een zadeldak brengt ook erg veel licht naar binnen en is vooral zeer geschikt voor grote ruimtes. Daarnaast bieden we ook een lessenaarsdak lichtstraat tegen de gevel aan. Deze lichtstraat bevat één schuine zijde en wordt tegen de gevel van het huis geplaatst. U kunt ook een lessenaar lichtstraat plaatsen en dan niet tegen de gevel. Dan is het een platte lichtstraat, zonder nok en zonder verschillende zijdes.

Offerte aanvragen

Bij Lichtstraatgroothandel.nl kunt u de prijs al berekenen. U kunt stapsgewijs uw lichtstraat geheel naar wens samenstellen. Geef alle gewenste opties aan en bereken uw prijs! We kijken daarnaast ook graag met u mee en denken mee voor de juiste optie. Bereik ons telefonisch via 06-57587632, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@lichtstraatgroothandel.nl.We maken dan een offerte op maat!