Veranda lichtstraat

Op zoek naar een veranda lichtstraat? Lichtstraatgroothandel is gespecialiseerd in het produceren van lichtstraten die perfect passen in uw veranda, maar ook in uw aanbouw, overkapping of serre.

Een lichtstraat in uw veranda

U heeft net een nieuwe veranda gebouwd, bijpassende kleur stoelen uitgekozen, maar toch behoudt u het gevoel dat er iets mist: natuurlijk licht. En daar hebben wij een passende oplossing voor, namelijk een schilddak, zadeldak of lessenaar lichtstraat. Wanneer u heeft besloten om van uw veranda een tweede woonkamer te maken, dan helpen wij u graag met het uitkiezen van een lichtstraat die perfect bij uw veranda past. Want naast dat het uw tweede woonkamer wordt, moet het natuurlijk vooral ook een sfeervolle ruimte worden.

Voordeel van een lichtstraat

Een lichtstraat in uw veranda heeft meerdere voordelen. Wanneer er een lichtstraat in uw veranda is geplaatst, zult u direct merken dat uw veranda een stuk sfeervoller is en dat de ruimte optisch groter lijkt. Maar daarnaast zijn de twee grootste voordelen nog niet benoemd. Een lichtstraat zorgt er voornamelijk voor dat er meer natuurlijk licht naar binnen schijnt en dat de energiekosten lager uit zullen vallen. Ideaal!

Stel uw lichtstraat  direct samen

Veranda lichtstraat

Materiaal van de veranda lichtstraat

Alle lichtstraten worden in onze eigen werkplaats gemaakt door professionele vakmensen die letten op de kleinste details. Zo zorgen wij er altijd voor dat elke lichtstraat netjes is afgewerkt, dat de lichtstraten zorgvuldig worden opgeslagen en dat ze altijd op tijd bezorgd worden. Alle lichtstraten die wij maken, zijn gemaakt van meranti komo hout. Maar wat is het grote voordeel van meranti komo hout? In deze houtsoort zullen geen noesten komen. Hierdoor kunt u jarenlang van uw lichtstraat genieten, zonder dat u er al te veel naar om hoeft te kijken.

Voor de buitenkant van onze lichtstraten hebben wij bewust gekozen voor gepoedercoat aluminium. Dit aluminium is namelijk geheel onderhoudsvrij, en dus ideaal voor een lichtstraat. Het glas in de lichtstraat is eigenlijk het belangrijkste van allemaal. Het glas dat in de lichtstraten is verwerkt, is veiligheidsglas volgens de wettelijke normen. U weet dus zeker dat u bij Lichtstraatgroothandel altijd lichtstraten koopt tegen een scherpe prijs en lichtstraten die gemaakt zijn van de beste materialen en verkeren in een goede staat.

Eenvoudig zelf een lichtstraat in uw veranda monteren

Lichtstraatgroothandel denkt met iedereen mee en neemt zo veel mogelijk werk uit handen van de plaatsers van uw lichtstraat. Daarom leveren wij lichtstraten als één frame, oftewel als super easy prefab bouwpakket. Hierdoor hoeft u zelf niets meer in elkaar te zetten en komt er geen gepruts bij kijken. Het enige wat wij aan u overlaten is het monteren van de lichtstraat. En wist u dat u dankzij ons voorwerk al binnen 2 uur de lichtstraat heeft gemonteerd?

Vraag offerte aan

Lichtstraatgroothandel is de lichtstraatspecialist van Nederland!

Wij zijn de lichtstraatspecialist van Nederland, en leggen u hier graag uit waarom. Wij leveren namelijk door heel Nederland snel A-kwaliteit lichtstraten voor ieder bouwproject. Daarnaast beschikken wij over een showroom van minimaal 850m2, waardoor wij genoeg capaciteit hebben om grote bouwprojecten en particulieren te kunnen voorzien een prachtige lichtstraat. Ook zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat elke lichtstraat direct op voorraad heeft. Alle lichtstraten worden binnen 3/4 weken bij u thuis bezorgd. Ook is er de mogelijkheid om uw lichtstraat bij ons bedrijfspand op te halen. Wist u dat u zelfs 5 jaar garantie bij ons krijgt op uw lichtstraat? Zo geniet u jarenlang van uw sfeervolle oplossing in uw veranda!

Optimale hellingshoek

Doordat alle lichtstraten in ons assortiment een minimale hellingshoek van 5 graden hebben, ontstaat er altijd diffuus licht. Hierdoor geniet u in uw veranda lichtstraat altijd van maximaal licht en kunt u de kunstverlichting eindelijk uit laten. Daarnaast is een hellingshoek van minimaal 5 graden niet alleen ideaal voor het binnenlaten van veel natuurlijk licht, maar is het ook perfect voor de reiniging en waterafvoer.

Hellingshoek van alle lichtstraten in ons assortiment:

  • Schilddak lichtstraat: 15 graden
  • Zadeldak Lichtstraat: 15 graden
  • Lessenaarsdak lichtstraat: 5 graden
  • Lessenaarsdak lichtstraat tegen gevel: 5 graden

Lichtstraat op maat

Heeft u bepaalde wensen betreft de afmeting van de veranda lichtstraat? Laat het ons dan gerust weten. Wij maken graag uw lichtstraat op maat, zodat die perfect in uw veranda past. Elk formaat is mogelijk, dus aarzel niet en bel ons gerust om het te melden.

Contact